284428508 106357838766006 287902454174069020 n modified Facultatea de Medicină Veterinară


Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

facultate aprobată EAEVE

Faculty of Veterinary Medicine Cluj-Napoca                               Faculté de Médecine Vétérinaire Cluj-Napoca

COVID 19....instructiuni, măsuri de prevenire- în secțiunea Studenti/Biosecuritate
-----------------------------------
for events and announcements check out also our Facebook page https://www.facebook.com/fmvcluj/

Evaluare cadre didactice

Conform noilor ceriţe impuse de o serie de organisme naţionale şi internaţionale pentru USAMV şi FMV implicit, Departamentul pentru Asigurarea Calităţii (DAC) din cadrul USAMV Cluj sprijină managementul universităţii în procesul de evaluare şi inbunătăţire permanentă a calităţii.

În această direcţie, este vitală evaluarea făcută de către studenţi cadrelor didactice şi a modului în care activitatea didactică se desfăşoară în facultatea noastră. Acesta este motivul pentru care DAC a conceput o serie de formulare care se completeză de către studenţi pentru a oferi conducerii facultăţii si universităţii o imagine cât se poate de realistă asupra părţilor bune cât şi a părţilor mai puţin bune din cadrul acestui proces.

Este foarte important de ştiut faptul că aceste chestionare se completează online, pe un portal dedicat, controlat de DAC iar cel care completează acest formular nu furnizează nici un fel de dată personală, făcând astfel identificarea persoanei care completează formularul imposibilă. Singurul element pe care în cere DAC este logarea cu un nume de utilizator şi o parolă care va sunt furnizate de către şeful de an.

Numele de utilizator şi parola sunt comune pentru studenţii unui  singur an şi permit evaluarea activităţii cadrelor didactice de la toate disciplinele (vor fi necesare evaluari distincte pentru disciplinele care apar pe listele de optiuni din formular).

 Acest lucru permite prelucrarea şi interpretarea cât mai exactă a rezultatelor acestui chestionar.

Vă mulţumim! 

Pentru detalii, vizitaţi pagina D.A.C. a USAMV Cluj

logare- studenţii anilor I-V

logare- studenţii anului VI