Facultatea de Medicină Veterinară


 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

 

Deschiderea anului universitar 2020-2021........ 2. oct 2020  (detalii în curând!)

 

facultate aprobată EAEVE

Faculty of Veterinary Medicine Cluj-Napoca                                                                            Faculté de Médecine Vétérinaire Cluj-Napoca

COVID 19....instructiuni, măsuri de prevenire- în secțiunea Studenti/Biosecuritate
----------------------------------------
You can enroll in the FB group called "Promo USAMV 2020-2026", and the link https://www.facebook.com/groups/299378201424593/about for more info about the student life in Cluj-Napoca, Veterinary Medicine!
--------------------------------------------
Vous pouvez vous inscrire sur le FB "Promo USAMV 2020-2026", et le lien est https://www.facebook.com/groups/299378201424593/about pour plus d'information sur la vie d'étudiant a la Faculté de Médecine Vétérinaire de Cluj-Napoca!

camin

Stimați studenți ai FMV Cluj,
 
 
Avînd în vedere prevederile Deciziei Consiliului FMV referitoare la desfășurarea unor activități didactice onsite pentru perioada ianuarie 2021 (evident, dependent de situața reglementată de autoritățile sanitare și cu respectarea prevederilor referitoare la distanțarea socială) dorim să inventariem situația cererilor de cazare pentru studenții care se vor putea prezenta la aceste activități.
 
Ca atare, vă rugăm să completați formularul atașat cu datele dvs, urmând ca activitățile de cazare să se desfășoare dependent de situația care reiese din datele culese.
 
Perioada pentru exprimarea intenției este limitată la intervalul 30 dec 2020-2 ian 2021, orele 12,00. Vă rugăm să respectați acest interval!
 
Pot solicita loc și persoanele care nu au fost beneficiari de drept al unui loc de cazare (conform listei inițiale, publicate pe site), fiind prioritară cazarea celor care au fost pe listele inițiale de beneficiari (în cazul în care numărul solicitărilor îl depășeste pe cel al locurilor disponibile).
 
Formular cerere loc cămin ianuarie 2021(inactiv)
Procedura de cazare va avea loc între orele 9-14
 
Nota! Pentru perioada semestrului II 2020-2021 lista initiala de beneficiari publicată în luna Septembrie pe site-ul FMV ramane valabila!
In functie de situatia epoidemiologică și modul de desfășurare a activităților didactice pe parcursul semestului II, vor fi făcute precizări ulterioare

 
 
Având în vedere Hotărârea CA din 17.11.2020, prin care se aprobă continuarea activităților dictactice în sistem on-line până la data de 06,12,2020, vă anunțăm că se amână activitatea de cazare a studenților în căminele USAMV.
Următoarele cazări se vor face  în funcție de evoluția situației epidemiologice și de măsurile dispuse de conducerea universității.
Prorector cu activități sociale și studențești
Prof.dr. Leon Muntean
Sef Serviciu Social
Paula Humeniuc

Atenție!

Studenții beneficiari ai locurilor de cazare care nu se prezintă pentru preluarea locurilor repartizate în curusl zilelor de vineri, sambată și duminică (2,3,4 octombrie) dar care se vor prezenta pentru preluarea acestora în cursul săptămânii viitoare (9,10,11 octombrie) sunt rugați INSISTENT să confirme intenția lor pentru ocuparea locul de cazare trimițând un email la administratorul căminului (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) în care să precizeze acest lucru.

Această procedură este absolut necesară pentru a putea oferi spre distribuire locurile neocupate de către studenții care din diferite  motive nu mai doresc să beneficieze de locul repartizat conferm listei definitive publicate.

Neconfirmarea prin email are ca efect pierderea locului de cazare!

Vă mulțumim!


 

Recazări 4 oct 2020

Odată cu finalizarea cazării studenților beneficiari, conform listei publicate, se va inventaria disponibilitatea locurilor neocupate. În cursul zilei de 4 octombrie   vor fi evaluate cererile depuse pe formular și vor fi anunțați beneficiarii locurilor vacante (ora probabilă a publicării-23.00). Beneficiarii se vor putea prezenta pentru cazare în cursul zilei de luni, 5 octombrie, orele 11

Vă rugăm să vă depuneți cererea prin intermediul foemularului de mai jos. Verificați atent media și numărul de credite!

Formular recazare

Lista cereri depuse

Lista beneficiari recazare 4 octombrie


Calendarul activităților de cazare 2020-2021

  • Lista preliminară beneficiari locuri cazare cămin VIII FMV

 

Atenție! Studenții grupelor 1-6 vor fi cazați după calendarul afișat pe site în perioada 2-4.10.2020, umând ca studenții grupelor 7-12 să fie cazați la finele celor 7 săptămâni după un calendar ce va fi anunțat ulterior.

Pentru locurile disponibilizate, se va deschide o nouă listă de cereri online la finalul primei perioade de cazare.

La cazarea în camere este obligatorie plasarea a doi studenți din aceeași grupă cât și stabilirea separării pe genuri studenților cazați la diferite etaje ale căminului!

 

Pentru semnalarea inadvertentelor sau a erorilor, vă rugăm să notificați secretariatul FMV (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.)


Calendarul activităților de cazare cămine USAMV

Programare cazare 02 04 octombrie 2020 page 001

Programare cazare 02 04 octombrie 2020 page 002

Acte necesare la cazare

Contract închiriere (model)


 

Calendar cazare an univ.2020 2021 page 001

Notă: Documentele doveditoare se pot trimte secretariatului FMV utilizand adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  menționand la subiect "acte doveditoaresituatiispeciale cazare".


Formular cerere loc cămin anul universitar 2020-2021

Aici puteți verifica înregistrarea cererii dvs. Tabelul se actualizează la fiecare 10 minute!

Toate detaliile referitoare la modul de desfățurare a activităților de cazare se vor face publice de îndată ce se vor stabili direcțiile concrete ale activității școlare pentru semestrul următor (situație epidemiologică, documentații ale Ministerului Educației și cele de la Autoritățile Sanitare competente)


info:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Un nou sistem de completare a locurilor vacantate din cămin (eliberare prin decazare)

Prin acest sistem dorim să creștem transparența procedurilor de atribuire a acestor locuri. În momentul în care apar locuri disponibile în cămin, vă vom anunța prin intermediul acestei pagini. Pentru locul eliberat, studenții interesați sunt rugați să completeze un formular-cerere de atribuire a acestor locuri. Formularul este activ pentru o perioadă limitată (câteva zile) după care cererile sunt analizate de către Administrator și Consiliul Studențesc de Cămin, în legătură permanentă cu conducerea FMV. Atribuirea locului va fi făcută publică tot prin intermediul acestui site. Ulterior atribuirii, studentul este obligat să se prezinte la sediul Administrației căminului pentru completarea documentelor

Locuri disponibile:   baieți și   fete cămin VIII

Formular cerere loc

 Cererile se depun online până la data de 07 nov 2019 orele 12,00

 Se vor analiza doar cererile depuse prin intermediul acestui formular!

Cazarea se face în data de  xx oct 2019  între orele  xx  la Administrația Căminului

 

 


 

 

 

 

Related image

 

 

P 20180929 094531

Președintele și viceperședintele caminului VIII- Marinescu Răzvan si Vidrighin Radu la treabă în prima zi de cazări

P 20180929 094617

Administratorul Balea Nicolae și studenta Hiruța Ana ajută studenții la întocmirea contractelor de închiriere

 P 20180929 094612

Studentele  Petruse Georgiana și Vărărean Oana ajută bobocii, întâmpinându-i cu un zâmbet colegial


Pentru cazare, studentii au nevoie de urmatoarele documente:

  • Adeverinta medicala pentru intrare in colectivitate

  • Copie dupa Carte de Identitate

  • Taxa de cazare ( intre 130- 200 lei , suma variabila in functie de Camin);

  • Adeverinta pentru copiii cadrelor didactice (au dreptul la cazare gratuită).


   Studenții sunt rugați să aibă asupra lor următoarele documente:

  •  copie Carte Identitate
  • copie Certificat de naștere
  • aviz epidemiologic (de la medicul de familie)
  • copie pagina 1 carnet de student (cu exceptia studenților anului I)

 În atenția studenților cazați în căminul VIII

 În vederea optimizării relațiilor dintre Administrație și locatarii căminului și în vederea unei mai bune comunicări a aspectelor ce intervin în viața de zi cu zi a dvs, s-a decis înființarea unei modalități de sesizare a problemelor ce apar în cămin prin intermediul acestei pagini de internet.

Ca atare, va fi inserat un formular online prin care fiecare locatar poate sesiza și atenționa atât Administratorul, Consiliul Studențesc de Cămin sau Conducerea facultății asupra situațiilor ivite care necesită rezolvare. Tipurile de sesizări sau reclamații vor fi divizate în mai multe categorii, corespunzătoare unuia sau altui serviciu care deservește căminul dvs. Vă rugăm ca aceste sesizări să fie făcute la modul cel mai serios posibil. Prin formularul de mai jos veți comunica felul problemei care, sperăm, să ajungă mai eficient la persoanele responsabile, crescând astfel gradul dvs de satisfacție în privința calității cazării în căminul VIII.

Toate sesizările trebuie să conțină datele dvs personale, cele de contact, camera în care sunteți cazați cât si problema pe care o sesizați. Daca problema dvs nu se încadrează în categoriile listate, vă rugăm să o semnalați la categoria "nu știu exact cui să mă adresez".

Fomular sesizări/reclamații


Regulamentul specific

Regulamentul privind organizarea şi funcţionarea căminelor studenţeşti- RU 34 din Carta USAMV


Consiliul studențesc de cămin

Președinte Răzvan Marinescu: 0723 179 991

Vicepreședinte Radu-Nicolae Vidrighin: 0743 370 152

Membrii comitet:
Oana Vărăreanu: 0773 389 796
Alexandru Pralea: 0755 370 137
Theodor Trandafir: 0754 831 101
Georgiana Petruse: 0749 904 360
Adrian Vlașin: 0748 459 954

Prezentare cămin studențesc VIII Hașdeu

Localizare Google maps

Imagini


 Atenție! Încasarea regiei de cămin se face în perioada ultimelor 5 zile lucrătoare ale lunii,  între orele 9-15. Pentru cei care nu achită taxele în decursul acestei perioade se aplică penalizările prevăzute în Contractul de Închiriere.

Alte perioade de achitare a taxelor- în fiecare Marți, orele 9-15

Depășirea cu peste 30 zile a termenului de plată a taxelor poate duce la rezilierea contractului, evacuarea silită sau chiar acționare în justiție.

Vă rugăm consultați orarul încasărilor afișat la camera Administrației! 

 This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


  Comisia de cazare Facultatea de Medicină Veterinară Cluj Napoca

 Gudea Alexandru- președinte comisie

Balea Nicolae - administrator cămin VIII

  Răzvan Marinescu

Pop Diana- secretar FMV