284428508 106357838766006 287902454174069020 n modified Facultatea de Medicină Veterinară


Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

facultate aprobată EAEVE

Faculty of Veterinary Medicine Cluj-Napoca                               Faculté de Médecine Vétérinaire Cluj-Napoca

COVID 19....instructiuni, măsuri de prevenire- în secțiunea Studenti/Biosecuritate
-----------------------------------
for events and announcements check out also our Facebook page https://www.facebook.com/fmvcluj/

Internship

Internariat 2016-2017

Programul de internariat 2016-2017

Internariat în medicina ecvină

 

În conformitate cu Legea Educației naționale 1/2011, Art. 174(2), cu EU Directive 2005/36/EC on the Recognition of Professional Qualifications și cu Guidelines, requirements and main indicators for stage one (Ia) and stage two (Ib) – ECOVE – EAEVE/FVE, Lyon, May 2011, Consiliul Facultății de Medicină Veterinară (FMV) Cluj-Napoca a hotărât demararea programelor de specializare profesională postuniversitară a medicilor veterinari, respectiv programe de tip internariat și rezidențiat.

Colegiul Medicilor Veterinari din Romania a dovedit disponibilitatea de a colabora cu FMV Cluj-Napoca în domeniul internariatului, cuprinzând admiterea, derularea, evaluarea și certificarea competențelor, precum și acordarea de puncte în cadrul programului național de pregătire profesională. Facultatea își propune continuarea studiilor de tip intership pe baza experienței acumulate în cadrul studiului pilot (2012-2013) în domeniul științelor clinice vizând medicina de urgență și terapia intensivă veterinară, şi medicina ecvină. În acest sens, FMV Cluj-Napoca oferă din resurse proprii burse de studiu, în condițiile prezentate mai departe.

Denumirea programului: Internariat în medicina ecvina

Durata programului: 12 luni

Perioada: decembrie 2016 – decembrie 2017.

Statutul internului: student bursier

Nr. de locuri: 3

Selecția candidaților: concurs

Coordonator program: Prof. Dr. Morar Iancu.

Descărcați aici tot documentul


 Internariat în creșterea și patologia rumegătoarelor

În conformitate cu Legea Educației naționale 1/2011, Art. 174(2), cu EU Directive 2005/36/EC on the Recognition of Professional Qualifications și cu Guidelines, requirements and main indicators for stage one (Ia) and stage two (Ib) – ECOVE – EAEVE/FVE, Lyon, May 2011, Consiliul Facultății de Medicină Veterinară (FMV) Cluj-Napoca a hotărât demararea programelor de specializare profesională postuniversitară a medicilor veterinari, respectiv programe de tip internariat și rezidențiat. Colegiul Medicilor Veterinari din Romania a dovedit disponibilitatea de a colabora cu FMV Cluj-Napoca în domeniul internariatului, cuprinzând admiterea, derularea, evaluarea și certificarea competențelor, precum și acordarea de puncte în cadrul programului național de pregătire profesională. Facultatea își propune continuarea studiilor de tip internariat pe baza experienței acumulate în cadrul programelor anterioare în medicina de urgență, terapia intensivă veterinară și patologia ecvina. În acest sens, FMV Cluj-Napoca oferă din resurse proprii patru burse de studiu, în condițiile prezentate mai departe.

Denumirea programului: Internariat în creșterea și patologia rumegătoarelor

Durata programului: 12 luni

Perioada:   19 decembrie 2016 – 19 decembrie 2017.

Statutul internului: student bursier

Nr. de locuri: 4

Selecția candidaților: concurs

Coordonator program: Prof. Dr. Liviu Bogdan

Descărcați aici tot documentul


Internariat în medicina de urgență și terapia intensivă veterinară

 

În conformitate cu Legea Educației naționale 1/2011, Art. 174(2), cu EU Directive 2005/36/EC on the Recognition of Professional Qualifications și cu Guidelines, requirements and main indicators for stage one (Ia) and stage two (Ib) – ECOVE – EAEVE/FVE, Lyon, May 2011, Consiliul Facultății de Medicină Veterinară (FMV) Cluj-Napoca a hotărât demararea programelor de specializare profesională postuniversitară a medicilor veterinari, respectiv programe de tip internariat și rezidențiat. Colegiul Medicilor Veterinari din Romania a dovedit disponibilitatea de a colabora cu FMV Cluj-Napoca în domeniul internariatului, cuprinzând admiterea, derularea, evaluarea și certificarea competențelor, precum și acordarea de puncte în cadrul programului național de pregătire profesională. Facultatea își propune continuarea studiilor de tip internship pe baza experienței acumulate în cadrul programelor anterioare în medicina de urgență și terapia intensivă veterinară. În acest sens, FMV Cluj-Napoca oferă din resurse proprii șase burse de studiu, în condițiile prezentate mai departe.

 

Denumirea programului: Internariat în medicina de urgență și terapia intensivă veterinară

Durata programului: 12 luni

Perioada: 19 decembrie 2016 – 19 decembrie 2017.

Statutul internului: student bursier

Nr. de locuri: 6

Selecția candidaților: concurs

Coordonator program: Conf. Dr. Mircea Mircean.

 

Descărcați aici tot documentul

Descărcați aici fișa de înscriere

Image result for internship