284428508 106357838766006 287902454174069020 n modified Facultatea de Medicină Veterinară


Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

facultate aprobată EAEVE

Faculty of Veterinary Medicine Cluj-Napoca                               Faculté de Médecine Vétérinaire Cluj-Napoca

COVID 19....instructiuni, măsuri de prevenire- în secțiunea Studenti/Biosecuritate
-----------------------------------
for events and announcements check out also our Facebook page https://www.facebook.com/fmvcluj/

Urgente-anunturi

Anunturi Serviciul de Urgență FMV Cluj

Clinica de Urgență din cadrul Facultății de Medicină Veterinară a USAMV Cluj-Napoca anunță suspendarea temporară a activității, în intervalul 17 mai 2019, ora 20.00 – 19 mai 2019, ora 8.00.

Măsura este luată pentru acțiuni de igienizare și dezinfecție, privind prevenirea/răspândirea unor boli cu caracter contagios sau zoonotic.
Vă mulțumim pentru înțelegere!


Chestionar de satisfacție- Serviciul de Urgențe a FMV

Dacă ați beneficiat de serviciile unității noastre de Urgențe Veterinare, vă rugăm să completați acest scurt chestionar. Vă mulțumim!

Am primit mesajul dvs!


 

Imagini pentru facebook icon


     În atentia Studentilor FMV din anii IV, V, VI

Având în vedere faptul că pentru Dvs există obligativitatea efectuării gărzii în cadrul Spitalului de Urgența al FMV, orele efectuate în Serviciul de Gardă constituie ore de practică supervizată.

În cazul în care rotația studenților în cadrul Serviciului de Gardă nu asigură realizarea celor 90 de ore de practică (anul IV si V)  respectiv 60 ore (anul VI), diferența de ore poate fi completată fie prin ore suplimentare la Spitalul de Urgente fie în centrele de practică cu care FMV Cluj încheie convenții de practică.

Realizarea completă a stagiului de gărzi la Spitalul de Urgența este atesată de o caracterizare a activitatii Dvs întocmită de medicii Spitalului de Urgența și contrasemnată de directorul acestui serviciu. Acest act condiționează participarea Dvs la colocviul de practică cu supervizorii FMV Cluj precum și accesul într-un alt centru de practică pentru o eventuală completare a numărului de ore de practică supervizată.
Studenții care au acumulat absențe în cadrul programărilor făcute de Serviciul de Urgență nu vor fi primiți la examenul de practică de către supervizori și ca atare nu vor putea fi notați pentru această activitate.
În vederea evitării situațiilor neplăcute, vă rugăm să contactați personalul serviciului de Urgențe pentru remedierea situației
Rugăm contactați supervizorii dvs pentru alte detalii


 Chestionar de satisfacție- Serviciul de Urgențe a FMV

Dacă ați beneficiat de serviciile unității noastre de Urgențe Veterinare, vă rugăm să completați acest scurt chestionar. Vă mulțumim!

Am primit mesajul dvs!