Facultatea de Medicină Veterinară


 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

facultate aprobată EAEVE

Faculty of Veterinary Medicine Cluj-Napoca                                                                            Faculté de Médecine Vétérinaire Cluj-Napoca

Anunțuri angajare absolvenți FMV -secțiunea Studenți/Centrul pentru Educație Pentru Carieră http://fmv.usamvcluj.ro/index.php/studenti/centrul-de-educatie-pentru-carieră...................Formare profesională....detalii in meniul "Prezentare", submeniul "Programe de studii".

..................Urgențe veterinare...detalii în secțiunea "Servicii medicale"
16-17 Aprilie 2016 Congres AVER-WEVA 13-14 Mai 2016 AVER-VetAgrosup- Zilele francofoniei AVER
AMBIVALENT 2016- expozitie de artă- studenti FMV Cluj-Napoca, 20 aprilie 2016, orele 16.00 în holul bibliotecii USAMV

 Atenție!

Conform Hotărârii Consiliului profesoral din data de 04.12.2012 ,se interzice accesul cu animale în spațiile didactice ale Facultății de Medicină Veterinară (săli de curs, laboratoare didactice și de cercetare, clinici,spital veterinar, biobază), altele decât birourile alocate personalului facultății, cu excepția animalelor din biobază și a animalelor aduse de către proprietari în vederea consultului medical sau a  tratamentului.
 STAGII PRACTICA STUDENTI MEDICINA VETERINARA

S.C. Venturelli Prod SRL Avrig, complex de crestere a porcinelor cu circuit complet situat langa Sibiu, ofera stagii de practica pentru studenti la medicina veterinara. Asigurăm cazare si masa.

Studentii pot fi implicati toate fazele de productie cu accent pe gestatie, maternitate si tineret si beneficiaza de suportul unui medic veterinar absolvent la Cluj cu 20 de ani de experienta in teren.

Societatea a plecat de la 0 in 2003 si livreaza in prezent 38000 de porci grasi pe an. In acest moment avem in complex 2000 de scroafe si 24000 de capete.

Detalii privind stagiul se pot obtine la Costin Badila – director ferma: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .
Detalii despre adresa si alte date de contact: http://www.venturelli.ro/ .


 

 
FB IMG 1425246243803
capadoccia usamvNou! Cursuri de Pregatire Pedagogica- Modul de pregatire DPPD


Odată admiși ca studenți în FMV aveți o serie de drepturi dar și obligații! Le cunoașteți?

Regulamentul privind activitatea profesională a studenților- RC 40 din Carta USAMV

Codul Drepturilor și Obligațiilor Studentului 2012

Regulamentul privind acordarea burselor pentru studenții din USAMV CN- RC 43 din Carta USAMV


Pentru informații despre Asociația Studenților din Facultatea de Medicină Veterinară Cluj accesați website-ul asociației  aici sau pagina de Facebook aici

Forum al studenților veterinari și nu numai...din Cluj și de peste tot...click aici

Vetonline.ro-  o revistă numai pentru veterinari - click aici

Mobilități  universitare? Programul ERASMUS? Ce sunt astea? aflați aici


Nou! Voluntariat la Serviciul de Urgențe al FMV Cluj!


 AMVAC (Asociația Medicilor Veterinari pentru Animale de Companie) RoSAVA


 

 

 

 

 

 

 

 

Planificarea examenelor-sesiunea ianuarie-februarie 2015Planificarea examenelor creditate- noiembrie-decembrie 2015Structura anului universitar 2015-2016 Cererile de cazare pentru anul universitar 2015-2016 se depun online prin completarea formularului din pagina "Cămin" (click pentru redirecționare)FB IMG 1425246243803 capadoccia usamv Voluntariat- târguri și expoziții academiceNou!Începând cu luna decembrie 2014 puteți urmări activități clinice programate în unele din sălile FMV.Studenții interesați sunt rugați să acceseze constant această pagină Anunț important referitor la examenele restante și creditate Vă rugăm să citiți atent precizarea din Regulamentul specific USAMV referitor la examene. "Art.5.31. Studenţii se pot prezenta la examen, inclusiv pentru mărirea notei, de maximum patru ori la fiecare disciplină ce figurează în actul adiţional la contractul de studiu pentru acel an universitar. Primele două examinări sunt gratuite iar următoarele sunt cu taxă. Neprezentarea la oricare dintre examenele programate pentru o disciplină care apare în contractul de studiu înseamnă consumarea unui drept de prezentare la examen din cele patru posibilităţi avute la dispoziţie."Regulament privind Activitatea Profesională a Studenţilor-Carta USAMV ClujOferte de locuri de muncăAnunț important practică studenți anul ITotul începe cu un regulament.....Regulamentul privind activitatea profesională a studenților (Carta USAMV)Norme de protecție a muncii pentru studenții FMV- practica în afara USAMV Norme de protecție a muncii pentru activitățile din sectorul sanitar-veterinarModel fișă colectivă de protecție a munciiREGULI DE PREGATIRE ANTISEISMICA, PROTECTIE, COMPORTARE SI ACTIUNE A POPULATIEI IN CAZ DE CUTREMUR Atenție! A apărut "Ghidul de Întocmire a Lucrării de Licență"!(click pentru download pdf)Consiliere profesională pentru studentii anului V și VI MV- detalii.....Nou! Cursuri de Pregatire Pedagogica- Modul de pregatire DPPDOdată admiși ca studenți în FMV aveți o serie de drepturi dar și obligații! Le cunoașteți?Regulamentul privind activitatea profesională a studenților- RC 40 din Carta USAMVCodul Drepturilor și Obligațiilor Studentului 2012Regulamentul privind acordarea burselor pentru studenții din USAMV CN- RC 43 din Carta USAMV Informații studenți USAMV Cluj-Napoca (pagina USAMV Cluj-Napoca) Complex Restaurant Agronomia Tarife de cazare în căminele USAMV Cluj-Napoca Pentru detalii referitoare la taxe de şcolarizare cât si alte tipuri de taxe click aici!Pentru informații despre Asociația Studenților din Facultatea de Medicină Veterinară Cluj accesați website-ul asociației aici sau pagina de Facebook aiciForum al studenților veterinari și nu numai...din Cluj și de peste tot...click aiciVetonline.ro- o revistă numai pentru veterinari - click aiciMobilități universitare? Programul ERASMUS? Ce sunt astea? aflați aiciNou! Voluntariat la Serviciul de Urgențe al FMV Cluj! AMVAC (Asiciația Meidicilor Veterinari pentru Animale de Companie) RoSAVA