Facultatea de Medicină Veterinară


 Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca

facultate aprobată EAEVE

Faculty of Veterinary Medicine Cluj-Napoca                                                                            Faculté de Médecine Vétérinaire Cluj-Napoca

Anunțuri angajare absolvenți FMV -secțiunea Studenți/Centrul pentru Educație Pentru Carieră

Prezentare.Servicii

Nou! Spitalul FMV Cluj reflectat în presa

click pentru vizualizare articol......

click pentru vizualizare articol......

click pentru vizualizare articol......

click pentru vizualizare articol......

click pentru vizualizare articol......


 

Prezentare


Înfiinţat în cadrul Facultăţii de Medicină Veterinară Cluj-Napoca, SERVICIUL DE URGENŢE asigură în permanenţă servicii medical veterinare de urgenţă pentru toate categoriile de animale de companie.

Serviciul de urgenţe şi-a deschis porţile încă din Noiembrie 2004, fiind primul de acest fel din România şi având drept scop practicarea şi promovarea medicinei veterinare de urgenţă de înaltă calitate, serviciile fiind asigurate de o echipă dinamică, ambiţioasă şi competentă.

Este utilat cu recepţie, sală de consultaţii, sală de operaţii, sală de terapie intensivă, săli de internare separate pe specii şi dotate cu aer condiţionat, sală personal precum şi farmacie proprie, iar în colaborare cu clinicile de specialitate din cadrul facultăţii asigură terapie şi spitalizare pentru animale de rentă şi cabaline.

Pacienţii noştri sunt trataţi cu respect şi compasiune, în supravegherea, tratarea şi îngrijirea lor fiind implicaţi atât medicii permanenţi ai serviciului de urgenţe cât şi cadrele didactice, doctoranzii şi studenţii din anii terminali.
în plus, Serviciul de Urgenţe este direct implicat în instruirea şi pregătirea profesională a studenţilor viitori medici veterinari.

Program


 

Pentru URGENŢE - 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamană.

Pentru EXAMENE DE SPECIALITATE – Ecografie, Ecg, Rx, Endoscopie, Analize biochimie şi hematologie, Dermatologie, Ex. coproparazitologic, samd - cu programare, în funcţie de programul clinicilor de specialitate.

Locaţie


Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară Cluj-Napoca
SERVICIUL DE URGENŢE
Calea Mănăştur 3-5, 400372 (Localizare Google Maps)
Cluj-Napoca, Cluj, România

Atenție!

Accesul cu mașinile personale poate fi restricționat. Accesul se poate face și prin poarta de acces din strada Govora pentru pietoni în cursul zilelor lucrătoare, până la orele 20.

În cursul nopții, a sărbătorilor legale și a zilelor de sfârșit de săpămână accesul pacienților se face doar pe la poarta de acces de pe Calea Mănăștur nr 3 (vis-a-vis de fosta fabrică Ursus)

 

Servicii


 

urgentea

 


  • Consultaţii şi tratamente în regim de urgenţă

  • Examene de specialitate (Ecografie, Ecg, Endoscopie, Examen radiologic, Examen dermatologic, Examen coproparazitologic, Examen necropsic, Examen histopatologic)
  • Intervenţii chirurgicale şi obstetrico-ginecologice
  • Screening clinic şi paraclinic periodic
  • Analize de laborator (biochimie sanguină şi hematologie), analize urină, biopunctii
  • Internare pacienţi cu stare critică sau pentru supraveghere post-intervenţii chirurgicale
  • Vaccinări şi deparazitări

 


Chestionar de satisfacție- Serviciul de Urgențe a FMV

Dacă ați beneficiat de serviciile unității noastre de Urgențe Veterinare, vă rugăm să completați acest scurt chestionar. Vă mulțumim!